Stichting De Poorters van Naarden

Stichting De Poorters van Naarden

Partners

Het aantal organisaties waar wij mee samenwerken is groot. Graag noemen we de belangrijkste partners, die vooral de laatste jaren van betekenis zijn geweest voor De Poorters van Naarden:

De organisatie Caritas is onze belangrijkste partner in Tsjechië en gevestigd in onze zusterstad Uherský Brod. De (oud)medewerkers van Caritas weten precies waar de nood het hoogst is in het land, zodat onze spullen naar de juiste plekken gaan.

De familie Baros-Zonnenberg die de goederen in St.Horozenkov (Tsjechië) en omgeving distribueert.

Bertus en Betsy de Graaf-Bosch, naar Hongarije geëmigreerde Nederlanders en hun stichting Csertö községért közalapitaväny, zijn onze lokale vertegenwoordigers in Hongarije. In samenwerking met de plaatselijke overheden begeleiden zij het uitdelen van de hulpgoederen en zorgen ze dat de spullen echt alleen bij mensen in nood terecht komen.

Het psychiatrisch centrum Baranya Megyei Önkormányzat, Fogyatékos Személyek Otthona, 7932 Moszgó, waar we regelmatig materialen aan leveren. Zie ook www.foszemo.hu/index.php.

Stichting Baby Hope uit Nieuwkoop, die ongebruikte kraammaterialen van Nederlandse vrouwen inzamelt. De materialen die wij van Baby Hope ontvangen worden gedistribueerd naar ziekenhuizen in Szigetvar en Komlo en een aantal particuliere instanties in Hongarije.

Stichting Albanië comité Huizen, dat arme gezinnen in bergdorpen in Albanië voorziet van materiële en geestelijke hulp  www.albaniecomite.nl/‚Äč

Stichting Vissers voor Vissers, helpt op kleinschalige wijze vissers in Suriname, Sri Lanka en andere landen. De lokale vissers krijgen netwerk, boten, buitenboordmotoren etc. in bruikleen van de stichting.

Stichting De Poorters van Naarden